Alle samlingerMin første ordreMin første ordre
Skal jeg optælle og indtaste, hvor meget rense-/vasketøj jeg har?
Skal jeg optælle og indtaste, hvor meget rense-/vasketøj jeg har?
Pernille Danielsen avatar
Skrevet af Pernille Danielsen
Opdateret over en uge siden

Det er ikke nødvendigt at indtaste produkter og heller ikke muligt når der bestilles via vores hjemmeside - kun via vores gratis app.

Når din ordre er afhentet og modtaget på renseriet, så bliver det sorteret, optalt og noteret. Efterfølgende modtager du en e-mail med optælling og den samlede pris.

Vores web bliver opdateret inden for de nærmeste fremtid, hvorefter du også vil kunne indtaste produkter her.

Indtil da kan du downloade vores gratis app, hvis du har en iPhone eller en android telefon ( fx fra Samsung eller Huawei)

Med vores app kan du altid bestille rens og vask med få klik, indtaste de produkter, som du ønsker renset, se priser og læse om de forskellige produkter, se dine fakturaer og ændre i dine bestillinger.