Hvad er JetClean?
Opdateret over en uge siden

JetClean er renseri på den nemme måde. Med JetCleans er det lettere end nogensinde før at få renset og vasket tøj. Med den nye app – som kan hentes i App Store til iPhone eller på Google play til android telefoner – kan du på få sekunder bestemme hvor og hvornår, dit beskidte tøj skal hentes.

Med JetClean-­app’en eller på hjemmesiden, skal man ganske enkelt oplyse, hvornår tøjet skal afhentes og leveres. Indenfor 48 timer bringes det rene tøj tilbage, og regningen bliver betalt med kreditkort, når tøjet bliver leveret.

Det er en ren fornøjelse!