Vores chauffør ankommer indenfor det bestilte tidsinterval, og afhentning/levering tager kun et øjeblik på samme måde som når du modtager en pakke med posten. 

Du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme, hvis du ved bestilling har angivet et tilgængeligt sted, hvor vi kan afhente/levere tøjet – på eget ansvar.

Ved afhentning kan du have tøjet klar i din egen udsmidelige pose eller få overrakt en pose af chaufføren, som du kan putte tøjet over i. 

Husk at 

  • Tømme alle lommer inden, at vi modtager tøjet og aflever kun tøj i poser, som du ikke behøver retur. 

  • Vi tager ikke i mod dragtposer eller personlige bøjler (undtaget bryllupskjoler som kan indleveres i dertilhørende dragtpose). 

  • Du kan lette ekspeditionen ved at have talt og pakket tøjet i poser inden afhentning

  • Vi har minimumskøb på 200 kr. og forgæves afhentning/levering koster 50 kr.

Ved indlevering af skind, læder, dynetøj, sengeudstyr, brudekjoler og særligt sarte tekstiler, kan der forekomme længere leveringstid. I så fald vil du blive informeret herom. 

Vi gør alt for at få tøjet rent, men der kan være nogle få pletter, der ikke kan fjernes uden risiko for at beskadige tøjets farve og struktur.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for varer, der indleveres uden vaskeanvisninger. I så fald vil vores fagfolk give den mest hensigtsmæssige behandling baseret på deres erfaring og ekspertise.

Fandt du dit svar?