Alle samlingerJetClean rens og vask ydelser
Hvordan ved jeg, hvor langt mit tøj er i processen?
Opdateret over en uge siden

Vi tager os kærligt af dit tøj og benytter kun de bedste renserier, så du behøver ikke at bekymre dig om andet end afhentning og levering – vi klarer resten.

Om aftenen bliver alt tøj transporteret til vores partnerrenserier, hvorefter det rengøres indenfor 24 timer. Alt efter omfanget af tøjets vaskeanvisning, tørretid og omfanget af pres/strygning, tager det typisk 24-72 timer før, at tøjet er klar til levering.