Alle samlingerRenseri på den nemme mådeAlt om JetClean
Tilbyder I renseriordning til arbejdspladser?
Opdateret over en uge siden

Ja, JetClean tilbyder renseriordning til arbejdspladser.

Vi har allerede hos JetClean en masse partnerskaber med virksomheder, hvor vi tilbyder en yderst stabil service af rens/vask af tøj.

For at starte samarbejdet kræver det blot, I kontakter os med henblik på at etablere et samarbejde.

Når vi har aftalt hvilke dage vi afhenter og leverer samt hvor vores altid venlige chauffører kan afhente og levere tøjet - det kan eksempelvis være et depot eller garderobe – så er vores renseri-service tilgængelig og medarbejderne kan bestilles afhentning fra vores mobil-app eller hjemmeside.